Per 1 januari 2008 is Stichting Kinderhulp Tsjernobyl aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dit betekent dat uw giften aan de Stichting fiscaal aftrekbaar zijn.

Als u een gift geeft, zowel eenmalig als periodiek, heeft u de mogelijkheid dit af te trekken bij de belastingdienst.  Een belangrijke voorwaarde om een gift te mogen aftrekken is dat u een gift moet doen aan een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).
De Stichting voldoet geheel aan de voorwaarden die gesteld worden in de voorwaarden van de Belastingdienst.

Stichting kinderhulp Tsjernobyl is een algemeen nut beoogde instelling, met als hoofddoel;
jeugdige, kansarme kinderen uit het getroffen gebied rondom Tsjernobyl naar Nederland te laten komen, zodat deze kinderen kunnen aansterken in een schone omgeving en kennis kunnen maken met de Nederlandse cultuur.

Wij onderscheiden ons van vergelijkbare projecten door onze kleinschaligheid, geen logge organisatie en dus adequaat, efficiënt management en bestuur. De Stichting heeft geen verbintenis met ras, cultuur, geloof en maakt daarin geen enkel onderscheid,

Zeer gemotiveerde bestuursleden , betrokken vrijwilligers, die allen hun dagelijkse plaats in de maatschappij vervullen, geven geheel belangeloos tijd en energie aan een groep kinderen die het minder getroffen heeft.

De fiscale aftrekbaarheid van uw gift zijn afhankelijk van uw persoonlijke situatie maar komt geheel tegoeden aan de doelstelling van de Stichting.


Meer informatie over de ANBI-beschikking en het aftrekken van giften kunt u vinden via www.anbi.nl of www.belastingdienst.nl/giften.
Stichting Kinderhulp Tsjernobyl


Vellerseweg 6  3772 PP Barneveld
Fiscaal nummer 8152 60 658
KvK nummer 09.04.10.53.11
Bank nummer  NL83ABNA0929712153
 

Nieuws

Contact opnemen

Stichting Kinderhulp Tsjernobyl Barneveld
Vellerselaan 6
3772 PP Barneveld

Bankrekening: NL83ABNA0929712153

Tel: 0342 - 417 747
E-mail ons

Handelsregister: 090.4105311


Aangeboden door

Fruto internet Amersfoort


© Sponsoring Fruto internet, concepts & design - Webdesign in Amersfoort