Nieuw bestuur Stichting Kinderhulp Tsjernobyl Barneveld kijkt vooruit

« Keer terug naar het nieuwsoverzicht 2008.

12-12-2008


Binnen het bestuur van Stichting Kinderhulp Tsjernobyl Barneveld zijn er enkele wijzigingen, Frits van Amerongen (voorzitter), Nico Gijsbertse en Marjon de Jong hebben de Stichting na jaren van trouwe inzet verlaten. Krijn Overeem is de nieuwe voorzitter van de Stichting en heeft de taken van Frits van Amerongen overgenomen en Erik Kuiter heeft de taak van Nico Gijsbertse overgenomen.

Na de activiteiten in september en oktober van 2008, waar de Stichting voor de zevende keer kinderen uit Bychov (Wit- Rusland ) een fantastisch verblijf in de Gemeente Barneveld kon bieden, gaan 4 bestuursleden eind september naar Bychov om daar alvast enkele voorbereidingen te treffen voor het jaar 2010.

Naast de voorbereidende taken voor het jaar 2010 worden enkele scholen en kinderdagverblijven voor verstandelijk gehandicapte kinderen bezocht.

In het verleden heeft de Stichting in wat zij zelf noemt een tussenjaar, al diverse scholen en kinderdagverblijven bezocht om spullen te brengen die daar hard nodig zijn voor het geven van lessen of om gehandicapte kinderen een wat dragelijker opvang te kunnen bieden.

Zittend van links naar rechts: Wim de Boer, Krijn Overeem, Marjan Hartkamp
Staand van links naar rechts: Hanneke Hartkamp, Erik Kuiter, Joop Pater 

Nieuws

Contact opnemen

Stichting Kinderhulp Tsjernobyl Barneveld
Vellerselaan 6
3772 PP Barneveld

Bankrekening: NL83ABNA0929712153

Tel: 0342 - 417 747
E-mail ons

Handelsregister: 090.4105311


Aangeboden door

Fruto internet Amersfoort


© Sponsoring Fruto internet, concepts & design - Webdesign in Amersfoort