Piratenfeest

« Keer terug naar het nieuwsoverzicht 2008.

11-10-2008


Zaterdagmiddag 11 oktober 2008 hebben we de afscheidsmiddag gehad in de LTS te Barneveld. Het thema van deze middag was: piraten Vele kinderen en hun ouders waren verkleed als piraat. Maar een piraat is pas echt een piraat als deze ook als zodanig is geschminkt.
Het schminken van de gastouders was dan ook één van de spelletjes of onderdelen van deze middag. Het schminken was volgens vele kinderen het leukste onderdeel van de middag.
Overige spelletjes waren: keesje gooien, muismeppen, dekzwabberen, loopplanklopen en stokvangen. De kinderen kregen een schatkaart om de onderdelen af te vinken zodat ze aan het eind van de middag hun schat konden ophalen. Deze schat bestond uit gouden munten van chocolade.
Na het buffet wat verzorgd was door de Preuverie hebben de kinderen uit Wit Rusland hun voorstelling gegeven voor de gastouders. Deze voorstelling bestond uit zang en een dans van één van de meisjes.
Hierna was een ieder vrij om naar huis te gaan of om nog even wat na te praten over hun ervaringen van de afgelopen 5 weken.

Nieuws

Contact opnemen

Stichting Kinderhulp Tsjernobyl Barneveld
Vellerselaan 6
3772 PP Barneveld

Bankrekening: NL83ABNA0929712153

Tel: 0342 - 417 747
E-mail ons

Handelsregister: 090.4105311


Aangeboden door

Fruto internet Amersfoort


© Sponsoring Fruto internet, concepts & design - Webdesign in Amersfoort