Barneveldse kinderen

« Keer terug naar het nieuwsoverzicht 2011.

17-09-2011


Door een bedrijf uit de gemeente Barneveld is de stichting een paar jaar geleden benaderd om ook een leuk dagje uit te organiseren voor kinderen uit de regio waarvan de ouders het op dit moment financieel moeilijk hebben. Hierdoor hebben zij geen mogelijkheden om een dag uit te gaan met hun kinderen.

Daar wij als stichting veel ervaring hebben om met grootte groepen kinderen en gastfamilie's opstap te gaan en ook graag wat terug willen doen voor de vele steun die wij uit de Gemeente Barneveld krijgen hebben wij graag gehoor gegeven aan dit verzoek.

In samenwerking met de afdeling bijzondere bijstand van de Gemeente Barneveld en de stichting Hulpaanelkaar, hebben wij dit jaar kinderen uitgenodigd in de leeftijd van 1 tot en met 13 jaar.

Op 17 september aanstaande gaan wij met deze groep kinderen uit de Gemeente Barneveld, naar het Dofinarium in Harderwijk.

Het enige wat de kinderen deze dag hoeven te doen is op tijd komen en te genieten van de diverse shows. Voor eten en drinken wordt die dag gezorgd door de stichting.  De stichting zorgt tevens voor voldoende begeleiding.

Mede namens de sponsor, ons bestuur en iedereen die aan deze dag mee gaat werken, alvast hartelijk bedankt.                                   

Nieuws

Contact opnemen

Stichting Kinderhulp Tsjernobyl Barneveld
Vellerselaan 6
3772 PP Barneveld

Bankrekening: NL83ABNA0929712153

Tel: 0342 - 417 747
E-mail ons

Handelsregister: 090.4105311


Aangeboden door

Fruto internet Amersfoort


© Sponsoring Fruto internet, concepts & design - Webdesign in Amersfoort